Hosting

Wij zorgen voor een supersnelle hosting met een uptime van 99,88%. Jouw website met een gemiddelde laadtijd van 0,63 seconden. Daarnaast hebben we capaciteit voor miljoenen bezoekers. 

Hosting en Service

Naast een betrouwbare, snelle en veilige hosting is service natuurlijk ook belangrijk. Jij krijgt een persoonlijke omgeving waarin je wijzigingen door kan geven. Dit is een zeer effieciënte methode om snel samen te werken. Jij geeft de wijziging door, wij verwerken het. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor je klaar. Een wijziging is vaak de volgende dag al verwerkt.

Standaard in ons pakket.

Uptime 99,88%

Het is belangrijk dat jouw website altijd online is.

Snelle laadtijd

Een gemiddelde laadtijd van 0,63 seconden!

24/7 klantenservice

Je kan ons altijd bellen, mailen of WhatsAppen. 

Gratis SSL-certificaat

Zorgt dat jouw website beveiligd is en dat mensen dit zien. 

Gratis domeinnaam

Kies een domeinnaam voor jouw nieuwe website.

Anti-spam en anti-virus

Een gemiddelde laadtijd van 0,63 seconden!

Onze zekerheden.

Uptime van minimaal 99,88%

Realiseer meer omzet uit je online business door een hogere beschikbaarheid van je website, webshop of applicatie. Wij komen onze garanties na!

Veiligheid voor al je data

We maken dagelijks een back-up van al je data dat extern in een ander datacentrum wordt opgeslagen. Zo weten we zeker dat zelfs in de meest extreme gevallen jouw data altijd veilig is.

Realistische prijs

Kwalitatief en betaalbaar. Wij zijn er van overtuigd dat deze 2 eigenschappen goed met elkaar samen kunnen door met veel passie te werken aan onze diensten.

Bekijk hier wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Wil jij een website die jouw bedrijf laat groeien?

Een website kan ontzettend belangrijk zijn voor een onderneming, dit zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Bespreek nu wat mogelijk is.

Snel resultaat behalen met digitaal adverteren?

Ben je van plan dit niet structureel te gaan doen? Dan is het beter om uit te besteden, je zal in het begin namelijk veel geld verliezen door gebrek aan ervaring.

Beter gevonden worden in de zoekmachine van Google?

Wij gaan maandelijks aan de slag om jouw website hoger in de zoekmachine te krijgen. We maken analyses, maken een strategie en voeren het uit.

Loading...

Scan de QR-code met je smartphone!

You have Successfully Subscribed!