Search Engine Optimization

Wil jij op een duurzame en organische manier meer bezoekers op je website? Start dan met SEO. Dit is de tegenhanger van Search Engine Advertising, waarbij je moet betalen voor bezoekers op je pagina.

Search Engine Optimization

Wil jij op een duurzame en organische manier meer bezoekers op je website? Start dan met SEO. Dit is de tegenhanger van Search Engine Advertising, waarbij je moet betalen voor bezoekers op je pagina.

Naast dat wij websites bouwen, zorgen wij ook dat het juiste verkeer op jouw website komt.

Autoriteit

Hoe meer autoriteit jouw website heeft, hoe hoger je zal scoren in de zoekmachine van Google. Google hecht namelijk veel waarde aan autoriteit en betrouwbaarheid. Denk hierbij aan bouncing rates, quality backlinks, referenties, enzovoorts.

Link building strategy

Om hoger te scoren in de zoekmachine van Google is het goed om kwalitatieve back links te scoren. Dus een andere webpagina die naar jouw website refereert. Dit creeërt weer autoriteit.

Keyword Research

Wanneer je een projectontwikkelaar bent, wil je natuurlijk niet gevonden worden op de zoekterm “kapper”. Je moet de juiste zoekwoorden gebruiken en vervolgens kijken hoeveel concurentie daarvoor is.

Search Engine Optimization

SEO is een lange termijn strategie. Je ziet namelijk niet direct resultaat van de hoeveelheid werk wat je er in stopt. Je houdt je bezig met link building, internal linking, keyword research, waardevolle content posten.

Blog posts

Blog posts schrijven is een geweldige manier om je kennis en expertise te delen maar ook om flink op je keywords te ranken. Dit draagt bij aan stijging in de zoekmachine van Google.

Pagespeed

Google hecht ook waarde aan je pagespeed. Dus hoe snel de website ingeladen is. Test hier de pagespeed van jouw website. Daarna krijg je ook feedback.

Strategie bepalen en starten

Wil jij meer bezoekers op je website? Laten we dan bespreken wat jouw doelstellingen zijn, welke zoekwoorden belangrijk zijn voor en dan gaan wij aan de slag.

Strategie bepalen en starten

Wil jij meer bezoekers op je website? Laten we dan bespreken wat jouw doelstellingen zijn, welke zoekwoorden belangrijk zijn voor je dan gaan wij aan de slag.

Je bent in goede handen.

Transparant

Progressie is soms lastig te meten, daarom sturen wij voornamelijk op de ranking in de zoekmachine van Google. Daarnaast registereren we alle werkzaamheden.

Tarieven

Wij hanteren zeer gunstige tarieven ten opzichte van SEO. Wij zijn druk bezig met het opbouwen van een forse portfolio. Gunstige tarieven en transparantie geeft een realistisch resultaat.

Strategie

Je bent in goede handen, wij benchmarken onze methodes met de meest ontwikkelde trends. Wij weten wat succesvol is en kunnen onze keuzes daarom altijd onderbouwen.

Bekijk hier wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Wil jij een website die jouw bedrijf laat groeien?

Een website kan ontzettend belangrijk zijn voor een onderneming, dit zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Bespreek nu wat mogelijk is.

Snel resultaat behalen met digitaal adverteren?

Ben je van plan dit niet structureel te gaan doen? Dan is het beter om uit te besteden, je zal in het begin namelijk veel geld verliezen door gebrek aan ervaring.

Wij hosten, beveiligen, updaten en onderhouden je website.

Niet naar je site omkijken en gewoon alles standaard op orde? Laat ons het regelen. Super snelle en veilige hosting. Bij urgentie zijn we te bereiken op onze 06-nummers.

Loading...

Scan de QR-code met je smartphone!

You have Successfully Subscribed!